Mexicaanse cateringservice

Mexican street food catering

Wij zijn gepassioneerd om de authentieke en heerlijke smaken van Mexico naar jouw speciale gelegenheid te brengen.

Onze chefs gebruiken alleen de meest verse en beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden, en we bieden een breed scala aan traditionele Mexicaanse gerechten die je gasten zullen verrassen. Van sissende fajitas en hartige enchiladas tot knapperige tacos en verfrissende ceviche, we hebben voor elk wat wils.
Onze cateringservice omvat ook mooie presentatie en opstelling, compleet met kleurrijke decoraties en tafelinstellingen die je gasten meenemen naar de levendige straten van Mexico. Of je nu een informele achtertuin barbecue of een elegante bruiloftsreceptie plant, we kunnen ons menu aanpassen aan jouw behoeften en budget.

Dus: leun achterover, ontspan en laat ons voor alle details zorgen. Met onze Mexicaanse cateringservice kun je genieten van de rijke en heerlijke smaken van Mexico zonder ooit jouw evenement te verlaten.

¡Buen provecho!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).